پل بوكوس، سرآشپز فرانسوی مشهور، در 91 سالگی میمیرد

تاریخ: 1/20/2018 2:54:40 PM +00:00

اخبار جهان

ترجمه شده توسط سایت خبری تلکسیران - جهان

اخبار سیاسی

PhotoPaul Bocuse در آشپزخانه در L Auberge du Pont de Collonges رستوران سه ستاره خود را در نزدیکی Lyon فرانسه در سال 2012 امضا خود را ظرف غذا نه تنها لذت بردن از کوچه آنها را نیز اغوا می کند چشم و تحسین تخیل CreditJeff Pachoud آژانس فرانسه پرزه گتی ایماژ عکس می تواند تابع fragment storyHeader var html header header storyMeta mediaActionOverlay supportedBy var story document getElementById story var adAggro window magnum getFlags indexOf adAggro 1 window NYTD ابرا www story pro agro pro 10 پنجره NYTD ابرا www story pro agro pro 8 پنجره NYTD ابرا www story pro agro pro 6 پنجره NYTD ابرا www story pro agro pro 4 var adAggro2 window magnum getFlags indexOf story1427AdAggro 1 window NYTD آدرس وب سایت 1427 ad aggro pro 10 پنجره NYTD آبرنگ وب سایت داستان 1427 ad aggro pro 8 پنجره NYTD ابرا www داستان 1427 ad aggro pro 6 پنجره NYTD Abra www sto ry 1427 ad aggro pro 4 اگر adAggro adAggro2 سند documentElement className indexOf مقاله است طرح بزرگ افقی 1 فقط این آزمون را اجرا کنید اگر آن را بزرگ یا jumbo افقی لید mediafigure سند querySelectorAll لید عکس 0 اگر شکل className indexOf طرح بزرگ افقی 1 شکل className indexOf طرح jumbo افقی 1 نیاز به پایه اصلی عملکرد اصلی نیاز به ردیابی ردیابی ردیابی مخلوط تابع ردیابی ردیابی ردیابی TrriggerRaw در حال اجرا نیست طرفدار بالا آگهی تست ماژول در حال اجرا طرفدار طرفدار بالا تست آگهی تست منطقه در حال اجرا طرفدار بالا آگهی تست تعامل بازگشت سند documentElement className مقاله است افقی بزرگ حذف افقی پشتیبانی توسط bysupportedBy سند querySelectorAll پشتیبانی شده توسط 0 اگر supportBy supportedBy parentNode removeChild supportedBy سند fragment createDocumentFragment این خواهد شد برنامه adfragment بالا endChild document getElementById TopAd document headerHeader document getElementById header story if storyHeader nextSibling storyHeader parentNode insertFragment beforeHeader nextSibling else storyHeader parentNode appendChild document document getElementById TopAd style block blocked document getElementById TopAd style marginBottom 45px end ad ifif adAggro adAggro2 documentElement classAnti indexOf article دارای طرح بزرگ افقی 1 سند html سند documentElement سند getElementById داستان هدر سند querySelectorAll لید عکس 0 سند headline getElementById headline storyMeta سند getElementById داستان متا mediaActionOverlay شکل getElementsByClassName عملیات رسانه ای عمل 0 html className دارای کلاس پوشش رسانه ای است headline image topper bleed چپ هدر سمت چپ appendChild اگر پنجره magnum getFlags indexOf story1427AdAggroTracki ng 1 نیاز به پایه اصلی عملکرد اصلی نیاز به پایه ردیابی ردیابی عملکرد مخلوط ردیابی ردیابی ردیابی TrriggerRaw در حال اجرا طرفدار بالا آگهی تست ماژول در حال اجرا طرفدار طرفدار بالا تست آگهی تست در حال اجرا طرفدار طرفدار آگهی تست آگهی پل Bocuse مشهور ترین آشپز فرانسه از دوران پس از جنگ و یک شخصیت برجسته در جنبش پخت و پز، که به معنای غذاهای نووال شناخته می شود، در روز شنبه جان خود را از دست داد، خانواده اش در بیانیه ای اعلام کرد که او 91 ساله بود. بووووس نخستین در میان یک گروه درخشان آشپزانی بود که نسخه ی مدرن آشپزی کلاسیک فرانسه در اواخر دهه 1960 و اوایل دهه 70 را تشویق کردند توسط هنری گوت و مسیحی میلو ناشران موثر راهنمای Gault Millau پس ​​از سرپرستی فرناند نقطه پدر روحانی از غذاهای نوول و مربی بسیاری از پیشگامان او آقای Bocuse شکل سبک پخت و پز در Auberge دو Pont de Collonges سه رستوران ستاره در نزدیکی لیون که خیابان تازه تر مواد سس سبک تر ترکیب های عطر و طعم غیر معمول و نوآوری بی قید و شرط که در مورد او استراحت در تسلط جامد از روش های کلاسیک امضا غذاهای خود را نه تنها خوابیده لذت بردن از آنها نیز اغوا چشم و نفس نفس زدن او پر از دریاچه باس با موز خرچنگ و آن را بسته بندی شده در مقیاس های شیرینی و نخی او مرغ Bresse strawled در داخل مثانه خوک را می پوشاند معروف ترین معروف آن سوپ ترگو بود VGE مخلوط سرخ شده از قارچ ها و فوی گراس در برنج مرغ پخته شده در یک کاسه تک خدمت در پوسته خمیر شیرینی در خدمت در یک شام در سال 1975 قصر یلیس در سال 1975 سوپ به نام رئيس جمهور فرانسوی والری گیسکار دستیون نامگذاری شد، که به تازگی اهدا کرده بود. وی با اشاره به لژیون فرانسوی از افتخار آگهی، ادامه مطلب خواندن داستان اصلی: آقای بوچوس یک رقیب خستگی ناپذیر، حضور دائمی در رسانه های خبری و تلویزیونی بود او در سال 1976 به مجله ی مردم گفت: "خداوند معروف است، اما تو" کلاه می گوید هر روز صبح زنگ زنگ زنگ کلیسا را ​​متوقف می کند PhotoA نقاشی از آقای Bocuse در Lyon در سال 2015 رنگ آمیزی بود با وجود وضعیت بین المللی خود، سرآشپز عمیقا ریشه در خاک بومی خود را حفظ کرد. که فراتر از فرانسه به ایالات متحده و ژاپن گسترش یافت و در این راستا، نقش کارآفرین سرآشپز در حال حاضر مانند ژاک پپین را به خود گرفت. ادامه مطلب خواندن داستان اصلی